Inspiration & Produkttips

Här på denna sidan lägger vi upp bilder på mediamöbler som skapar inspiration hos oss och som vi tror kan vara av stort intresse för dig som besökare, framförallt om du gillar inredning. Det är många av oss som drömmer om ett lyxigt komplett inrett vardagsrum eller ett biorum som får alla vänner att bli avundsjuka.

Här har vi ett typiskt exempel på en bra mediamöbel, bra stöd för annan utrustning än just TV’n d.v.s. luckorna är av glas vilket gör att IR-signalerna från fjärrkontrollerna kommer lätt fram. Denna råkar också ha ett form av hyllsystem som fungerar perfekt med soundbars som nu mera är populära. Just denna mediamöbeln har vi inte kunnat hitta i Sverige, men det finns säkert liknande produkter.

Saga mediabänk – ek

Enkla designer är oftast det bästa att välja och Saga mediabänk i ek är en av de enklare mediabänkarna att välja mellan. Ek gör att möbler ser och känns som hög kvalitet vilket det också är. Ek är väldigt enkelt att inreda med också. Med Saga mediabänk får du två enkla lådor för t.ex. filmer samt två hyllplan där annan utrustning kan stationeras som t.ex. TV-box eller förstärkare.

NORTH Mediabänk svart

Om du är ute efter en billig mediabänk så är North TV-bänk svart en av de bästa att välja mellan, FurnitureBox säljer denna mediabänk för närmare 2000 SEK. Det är en relativt stor mediabänk så det är ganska mycket elektronik eller annan kringutrustning som får plats utan några större problem. Där finns även ett par hyllplan där det är perfekt att ställa elektronik som kräver att IR-signaler kommer fram. Med tanke på priset så är det väldigt mycket mediamöbel för pengarna och denna mediabänk har det mesta som man kan önska sig.

Vägghängd mediabänk

Vägghängda mediamöbler är förbannat snyggt, men det kräver nästan att ett elektriker drar alla strömkablar inne i väggen för att det ska blir riktigt snyggt. Det är också därför det är väldigt svårt att hitta mediamöbler i Sverige som är vägghängda. Det finns inget direkt bra sätt att dra kablarna så länge du inte river ner väggen och drar nya kabelkanaler och så vidare. Gör du inte det så försvinner alla fördelar med en vägghängd mediabänk och det är inte alls lika snyggt längre.

Kommentarer inaktiverade.